Hundepensionen

Bad i sommervarmen

Mangler din hund et sted at overnatte eller bo i en periode.Hundepensionen hos Kennel Karup søger at give hundene et godt alternativt sted at være.

Hundepensionen er bygget og påført til formålet, og bliver drevet efter gældende regler i bekendtgørelsen om hundepensioner.
Stedet er milijøgodkendt og godkendt af Politi og Fødevareregionen og har regelmæssige kontrolbesøg af dyrlæge.

Hver hund har sin egen store boks, med fri adgang til udendørs hundegård, hvor den har plads til at udfolde sig.

I pensionen og kennel, er der klimaanlæg (varme/aircondition) samt video overvågning.

Hundene luftes 2 gange dagligt i line, eller kommer ud at løbe/lege på et stort indhegnet areal, naturligvis under opsyn.

Vi tilstræber at have optimal kontakt med hundene i den tid vi passer dem, det giver trygge, tillidsfulde og glade hunde. Og vi lægger stor vægt på individuel pleje, da hunde jo ikke er ens.

Hunden er velkommen til at tage et tæppe eller lignende med i pensionen, så den har en kendt ting og lugt med hjemme fra og ikke mindst hundens egen fært. Og selvfølgelig deres yndlings legetøj.
Det er med til at skabe tryghed hos hunden.
Dog ikke dyne med fjer/dun eller sækkestol med flamingokugler.

Vi fodrer med Prof.Dog Adult, som er et høj kvalitetsfoder, der dækker hundens behov for korrekt ernæring.

Hvis din hund lidt reserveret eller nervøs for fremmede mennesker og dyr. Anbefaler vi at den som start kommer i en kort periode evt. på et enkelt døgn, hvor den stille og rolig kan lære omgivelserne dagsrytmen i hundepensionen at kende.

Det er naturligvis en stor tillidssag at aflevere sin hund i pension. Derfor er i selvfølgelig også velkomne til at aftale et besøg, så I kan se forholdene, før hunden sættes i pension.